Sztárok

Csökkentsd a rezsiszámlát és utazz el belőle!

Pocsék a hőszigetelésed, mégis mindig elodázod a felújítást? Vagy csak csendben és tudatlanul pazarolod a méregdrága energiát, miközben télen megfagysz, nyáron megsülsz otthon? Olvasd el, hogyan spórolhatsz akár 30-40 ezer forintot is!

Hőszigetelés? Minek?

Átlagosan 12%-kal növekszik a gáz ára évente, és a falakon át szökik el az energia több, mint 30%-a. Nem kell nagy matekosnak lenni ahhoz, hogy kiszámold, hány új dögös rucit vehetsz abból a pénzből, amit nemcsak a fűtésen, de még a légkondícionáláson is megspórolhatsz egy jó homlokzati hőszigeteléssel. Nézd meg, mennyit!

Csökkentsd a rezsiszámlát és utazz el belőle!

 

Vastagon megéri! De milyen vastag legyen?

Eláruljuk, hogy minél vastagabb, annál jobb – a hőszigetelés is! Az átlag magyar sajnálja a pénzt az 5-6 cm-nél vastagabb anyagra, de te inkább figyelj arra, hogy tőlünk nyugatabbra, például Ausztriában miért nem választ senki már 10 cm alattit, sőt meg fogsz lepődni: még Szlovákiában is  9-10 cm az átlag! Kattints, hogy megtudd, mennyit spórolhatsz a különböző vastagságokkal!

Hogy válasszam ki az anyagot?

A lambda érték mutatja, hogy mennyire szigetel az adott anyag: minél kisebb, annál jobb. Nyűgözd le este a párod, hogy te már ki is nyomoztad a piacon kapható legjobb értéket.  Puskázz, mennyi ez az AUSTROTHERM “csodagyerekénél”, a Grafit® Reflexnél!

Csak sokára térül meg? Dehogyis!

Na, de elég a bonyolult értékekből, térjünk a lényegre! Nézzük, mennyi idő alatt térül meg a plusz hőszigetelés. Egy szuper hőszigetelési rendszer 25-30 évig is segít, hogy kánikulában se pukkadj meg a hőségtől, még klíma nélkül se, viszont már akár 2-3 év alatt is megtérülhet az ára. Nézd meg, hány forint tiszta hasznot termelhet neked!

Csökkentsd a rezsiszámlát és utazz el belőle!

 

Ráadásul óriási mákod is van! Épp jókor szántad el magad, hogy az energiaszámlád egy részét inkább álomútra, vagy trendi cuccokra költsd: a Grafit® Reflex  most akciós

Csökkentsd a rezsiszámlát és utazz el belőle!


Érdeklődj, hol veheted meg most akár 54% -kal olcsóbban a piacvezető AUSTROTHERM sztár termékét. 

 

Csökkentsd a rezsiszámlát és utazz el belőle!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top