Sztárok

Pesuth Rita férjhez megy és babát tervez

Egy ideje nem hallatott magáról Pesuth Rita, akivel most egy jótékonysági eseményen futottunk össze. A hatszoros kick-box-világbajnok csak rövid időre látogatott haza, mivel élete már Dubajhoz köti. Először a Nők Lapja Cafénak mesélt a kintlétről.

Pesuth Rita férjhez megy és babát tervez Szeptember óta élvezi az arab világ vendégszeretetét Pesuth Rita, aki gyorsan leszögezi: tudja, a magyarok fejében milyen kép él az arab országról, őt azonban a szerelem repítette ilyen messzire. „A húgom férje pilóta, két éve költöztek ki Dubajba. Többször voltam kint náluk családlátogatóban, és az egyik ilyen út alkalmával ismertem meg a mostani páromat. Ő szintén kint él, úgyhogy nem volt kérdés, hogy követem őt oda” – kezdte Rita, aki látványosan kivirult. Ez pedig nem véletlen. Ujján ugyanis egy gyönyörű szép gyűrű csillog, amin egyből fennakadt a szemünk.

Nagyon boldogok vagyunk. Nemsokára egészen biztos lesz egy kisbabánk, tervben van. A magyar sajtót nem igazán vontuk be a magánéletünkbe, úgyhogy most elárulom, az eljegyzés már megvolt – mondta hatalmas mosollyal az arcán Rita, akinek egyszer csak a párja is betoppant a rendezvényre. – A párom kaszkadőr, most azért vagyunk itthon, mert egy amerikai filmet forgatnak, amiben ő is dolgozik. Én úszóedzőként dolgozom kint, tizennégy magyar és három külföldi kisgyereket oktatok. Jó kint az élet, sok a lehetőség, ott nem tudják, mit is jelent a válság. Egyszer biztos hazaköltözünk, de egyelőre ez még nem szerepel a tervek között” -árulta el Rita, aki kihasználva az időt, hogy éppen itthon tartózkodik, szívesen vállalta, hogy részt vesz a “Kilinccsel előre” elnevezésű jótékonysági kampányban, amely beteg gyerekek számára gyűjt játékokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top