Sztárok

Botrány és káromkodás az Eurovízió után – videó

Míg a magyarok bekerültek a legjobb tíz közé az idei Eurovíziós Dalversenyen, addig más esélyesnek tartott országok előadói hátul végeztek. Így szokott ez lenni, ám nem mindenki bírta leplezni a csalódottságát. Nézzétek csak!

Oké, mit mondhat az ember egy riporternek, ha huszonhat induló közül végül csak a huszonkettedik lett. Nyilván csalódott. Így volt ezzel a litván fiú is, aki a döntő után egy újságíró kérdésére nem túl elegáns módon válaszolt. „Ott akartam lenni a legjobb nyolc között. Ez volt az álmom, és végül hanyadik lettem? Huszadik?! Egyáltalán milyen elb….tt szám már ez?!” – mondta a kamerában a litván versenyző, akit a riporter is próbált kedvesen meggyőzni arról, hogy már felesleges az eredményen rágódnia. Egyébként szegény nem is huszadik, hanem huszonkettedik lett, de ez az információ valószínűleg csak tovább rontotta volna a riport minőségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top