Sztárok

Könnyekig hatódott Király Viktor

Könnyekig hatódott és állva tapsolt Király Viktor Az ének iskolájában.

Arany Timi korábban is többször lenyűgözte már a zsűrit különleges hangjával, tehetségével és felnőtteket meghazudtoló előadásmódjával. Ezúttal nemcsak a közönség tapsolt állva a produkciója hallatán, hanem a közönség soraiban a műsort figyelő Pély Barna, illetve Timi tanára, Király Viktor is.
Szandi az előadás után hosszan kereste a megfelelő szavakat. „Ámulatba estem, elájultam tőled. Hova fogsz még fejlődni?” – tette fel a költői kérdést, és Szulák Andrea, aki tanácsokkal is ellátta a lányt, hozzátette, hogy Timi hangja nemcsak különösen érzelemgazdag, de kifejezetten beszédes is. Friderikusz a dal hallatán megtalálta a módját annak, hogy ne csak Timinek, de egyúttal Szulák Andinak is nagyot bókoljon. „Az ember egyik döbbenetből a másikba esik, én még ilyet nem is nagyon hallottam élőben. Talán csak egyszer-kétszer Szulák Andreától” – kommentálta a hallottakat lelkesen.

Könnyekig hatódott Király Viktor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top