Sztárok

Kínos hírek az angol hercegről

Pár napja még Harry herceg és barátnője, Cressida Bonas szakításáról írtak a lapok, ám a herceg rácáfolt a pletykákra és együtt ment kedvesével egy esküvőre.
Nyár dobozok
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt…

A Daily Star hétvégén még arról írt, hogy közel egy év után véget ért Harry herceg és botrányoktól nem mentes barátnőjének a kapcsolata. A lap szerint Bonas volt, aki pontot tett a románc végére. „Harry és Cressida barátok maradnak ezek után is, de úgy érzik, rossz volt az időzítés, ami a kapcsolatukat illeti. Mindketten mást akarnak” – ecsetelte a pár egyik barátja a Daily Starnak.

Kínos hírek az angol hercegről

Csakhogy Cressida és Harry herceg rácáfoltak a pletykákra azzal, hogy közösen jelentek meg egy ismerősük esküvőjén, és egy vonattal érkeztek vissza Londonba hétfőn délelőtt. A pályaudvarról pedig II. Erzsébet unokája hazafuvarozta kedvesét. Bár a képeket elnézve egyáltalán nem egy boldog pár jut róluk az eszünkbe, a nyúzott, barátságtalan arc inkább a buliknak köszönhető és a fotósoknak szól. Valószínűleg szó sincs itt szakításról.

Kínos hírek az angol hercegről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top