Sztárok

Évekig bujkált a rendőrök elől az RTL sztárja

Két évig élt rettegésben az RTL klub ma más ismert arca. Félt attól, hogy rátalálnak a rendőrök; ám akkor már megkönnyebbült, amikor lecsukták.
Fotó: //budapest.rtlklub.hu
Fotó: http://budapest.rtlklub.hu

Felnőttként rossz társaságba keveredett az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Joe. Az éjszakában kezdett dolgozni, és annak szabályai szerint élt. A küzdősportok szerelmese lett, ám egy ballépése miatt évekre rács mögé került. Zsarolásért elítélték, ám óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Tudta, hogy évekre börtönbe kell vonulnia, de ezt nem tette meg, inkább két évig bujkált a rendőrség elől, mielőtt elfogták – írja a Bors. Mint mondja, ez borzasztóan nyomasztó időszak volt számára, s nagyon megviselte az évekig tartó rejtőzködés. A sorozatsztár kifejezetten megkönnyebbült, amikor az edzőteremben elfogták a rendőrök, és négy évre rács mögé került. Állítja, a börtön után valami megváltozott benne, most már másképp értékeli a szabadságot is.

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top