Sztárok

Meggyűlt a baja Majkának a hazugságvizsgálóval

Majkát a Mr. és Mrs. forgatásán vetették alá hazugságvizsgálatnak. Érdekes dolgok derültek ki róla.

 

A(z) “Szerinted tényleg felvesz női ruhát Majka?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem hiszem!

A TV2 holnap este induló műsorában Majkát hazugságvizsgálatnak vetették alá. A rapperről kiderült, hogy csütörtökönként női ruhába öltözik – írja a Blikk. „Ez a teszt volt a műsor egyik feladata, amelynek végeredménye igen érdekesen alakult… Volt egy olyan kérdés, hogy csütörtökönként nőnek öltözöm-e, mivel a forgatás elején ezzel viccelődtem. Még mondtam is, hogy ezt meg ne kérdezzék, azonban mondanom sem kell, természetesen rákérdeztek. Azt válaszoltam, hogy nem, de a gép azonnal hazugságot észlelt” – mesélte Majka, aki azt mondja, hogy nem veszi fel felesége ruháit, hiába kapta füllentésen a hazugságvizsgáló. A rapper azt is elmondta, hogy a kérdések között akadt olyan, amit kínosabbnak érzett, de összességében nem volt gondja a vizsgálattal.

 

Meggyűlt a baja Majkának a hazugságvizsgálóval
 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top