Sztárok

Gáspár Evelin beintett: Nemet mondott a lagzira

Evelin számára fontosabb a karcsúsága megőrzése, mint a házasság.

Gáspár Evelin tervei között a tanulás, karrierépítés és a karcsúság megtartása szerepel. Kijelentésével szüleit jócskán meglepte, amikor a TV2 Édes élet című műsorában megmondta apjának, hogy nem fog férjhez menni, és most úgy gondolja, gyereket sem szeretne – írja a Bors. „Hát majd Virág! Nekem gyerek sem kell, nem fogom az alakomat elrontani ilyen dolgokkal, olyan szépen lefogytam” – mondta Evelin. Győzikének kellett egy kis idő, míg feldolgozta a kijelentést, de a lapnak a következőket nyilatkozta: „Jól teszi, hogy nem szül. Ebbe a világba?! Ma már minden gyerek drogos, haszonleső, részeges és alkoholista. Nem tisztelnek sem istent, sem embert. Elcseszett generáció, nem is baj, ha nem hoznak utódokat a világra. Evelin is bolond lenne szülni. Ha még egyszer kezdhetném, én sem csinálnék gyereket. Unokát majd szeretnék, de ha nem lesz saját, legfeljebb örökbe fogadunk a lelencből” – fejtette ki véleményét a showman.

Gáspár Evelin fogyása képekben:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top