Sztárok

Vajna Tímea elköltözik Magyarországról

Vajna Tímea elhagyja az országot, és külföldre költözik.

„Elköltözik Amszterdamba 3 hónapra” – áll röviden és tömören Vajna Tímea közösségi oldalán.
A rajongók persze kérdésekkel árasztották el, hogy miért éppen oda költözik, és miért éppen most, amikor végre berendezkedtek, de hamarosan megérkezett a megfejtés is.
Tímea nem tett mást, mint egy mellrák elleni kampányhoz csatlakozott, mely jelenleg egy játékot folytat. A program során minden nő, aki a kampányhoz csatlakozik, megjelentet egy mondatot üzenőfalán, mely arról szól, hogy valamely külföldi városba költözik. Egy előre összeállított listából választhatja ki a várost, méghozzá annak megfelelően, hogy milyen hónapban született (például az októberi születésű nők mondatában Amszterdam szerepel, a júniusiakéban Szentpétervár és így tovább). Időtartamnak pedig annyi hónapot jelölnek meg távollétükhöz, ahányadik napján születtek a hónapnak.
Vajna Tímea tehát nem költözik külföldre, hanem a mellrák elleni programban vesz részt, melynek célja a figyelemfelhívás, közzétett mondatából pedig kiderül, hogy születésnapja október 3.

Vajna Tímea elköltözik Magyarországról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top