Sztárok

Újabb információk Mészáros Árpád Zsolt bedrogozásáról

Újabb információk derültek ki Mészáros Árpád Zsolt bedrogozással és kirablással végződő estéjéről.

Újabb információk a Mészáros Árpád Zsolt bedrogozásárólAhogy azt korábban megírtuk, Mészáros Árpád Zsolttal megdöbbentő szörnyűség történt: kábítószert kevertek az italába és kirabolták az operettsztárt.
A Blikknek Lányi Lala mesélt az estéről, aki együtt töltötte annak egy részét barátjával, MÁZS-zsal. “Több mint tíz éve találkoztunk utoljára, ezért megörültünk egymásnak, és jót dumáltunk! A párom és a legjobb barátnőm volt velünk. Nem is nagyon ittunk, mindketten csak egy pohárral. Inkább beszélgettünk, ő még kokettált is a velünk lévő hölggyel. Persze látszott rajta, hogy előtte iszogatott, de normál társasági életet élt, és mire reggel eljöttünk, szinte ki is józanodott! Talán már fél 8 lehetett, amikor mi távoztunk, ő még maradt” – mesélte a Kozmix énekese.
A szórakozóhely dolgozói elmondták, valóban látták a színészt, aki hat körül, rendkívül rossz állapotban érkezett, Lalával egy pohár italt fogyasztottak. “Miután Lala elment, a színészhez leült egy másik férfi, akivel megbeszélték, hogy mennek tovább szórakozni, mivel mi már zártunk. Diszkréten viselkedtek” – mesélték a szórakozóhelyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top