Sztárok

Szeretőhöz küldte feleségét Hujber Feri

Hujber Ferencék házassága nem mindennapi. Most újabb információt hallhattunk szokatlan kapcsolatukról.

Hujber Ferenc jó szándékból küldte más ágyába feleségét, hogy ott vezesse le a feszültséget – írja a Bors. “Volt olyan eset, hogy én mondtam Cynthiának azt, hogy most nagyon feszült vagy, szerintem én ezt most nem tudom megoldani. Menj el inkább ahhoz az emberhez, akivel most néha összejártok. Menj el, utazz el hozzá, tölts el vele egy hétvégét, és gyere vissza, ha már kicsit lenyugodtál. Akkor meg tudjuk majd beszélni mint két egymást nagyon szerető ember, és el tudjuk mondani egymásnak, hogy mi az, ami igazán bántja a mi gondolatainkat egymásban” – mesélte a színész Joshi Bharat újrainduló műsorában. Hujber Feri azt is elárulta, hogy felesége megköszönte neki ezt a felajánlását, és meg is fogadta férje tanácsát. A Bors munkatársa szerette volna megkérdezni a színészt, de ő csak ennyit fűzött hozzá a dologhoz: “Volt ilyen, igen, de nem akarok erről büszkén mesélni.”

Szeretőhöz küldte feleségét Hujber Feri

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top