Sztárok

Beperelte az RTLII sztárját Andy Vajna

Jó hírnév megsértése miatt perelte be Andy Vajna a humoristát.

Farkasházy Tivadar, egy korábbi elszólása miatt bűnhődik. A humorista a Heti Hetes egyik adásában azt mondta, hogy Vajna még sosem készített művészfilmet, nem véletlen, hogy nem megy vissza Amerikába. Andy Vajna ezért beperelte Farkasházyt, akinek lehet, hogy kétmillió forintot kell fizetnie, ha a bíróság igazat ad Vajnának – írja a Bors. „A feljelentés ténye bosszant. A Heti Hetesben ugyanis nem lehet pontosan fogalmazni. Sokszor heten beszélünk egyszerre, századmásodpercnyi időnk van reagálni. Ilyen körülmények között előfordul, hogy az elhangzott mondatot többféleképpen is lehet értelmezni, ahogy ez esetemben is történt. A jómodor szabályai szerint bocsánatot kértem Andy Vajnától, ő viszont helyreigazítási kérelem nélkül bíróságra vitte az ügyet. Ha nyer, azt a fél éves jövedelmem bánja…” – reagált Farkasházy Tivadar. Andy Vajna azonban nem enged. „Aki nagy nyilvánosság előtt állít valótlant, az vállalja annak következményeit. Nem állok el a pertől” – mondta a producer.

Így áll bosszút Andy Vajna az RTL Klub sztárján

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top