Sztárok

Téli shopping és karácsony egy helyen

A téli zord időjárás nem ment fel a divatos megjelenés alól, pláne, hogy december beköszöntével közelegnek az ünnepek is. Elengedhetetlen, hogy ilyenkor egy kis ünnepi csillogással színesítsük a szürke hétköznapokat, és nem szabad elfeledkeznünk az ajándékok beszerzéséről sem. A Premier Outletben mindent megtalálhatsz kiváló minőségben, amire decemberben szükséged lehet, méghozzá állandó 30–70%-os kedvezménnyel!

 

Téli shopping és karácsony egy helyen

 

December beköszöntével úgy látszik, a hideg idő lassan megérkezik, de egyre közelegnek az  ünnepek is. Azonban a rideg, szürke hétköznapokon is fontos, hogy odafigyeljünk a divatos megjelenésünkre, hiszen egy kellemes öltözéktől már a reggelünk is fényesebben indul, hiába nem süt a nap.

A Premier Outlet segít abban, hogy télen is vidám és trendi maradj. A hangulatodat dobd fel világos és csillogó pulóverekkel, valamint divatos kiegészítőkkel, amelyek az idei tél elengedhetetlen kellékei! Ráadásul a téli shopping túrát most összekötheted a karácsonyi ajándékok beszerzésével, így duplán megéri Biatorbágyra látogatni.

A Center Claire’s üzletébe most érdemes benézned, hiszen az outlet ár töredékért, már pár száz forintért találhatsz csillogó bizsukat és divatos, fémes szállal átszőtt sapkákat, így a bevásárlókörutad alatt nemcsak magadnak találhatsz trendi kiegészítőket, de gondoskodhatsz a szeretteid ajándékáról is.

Tippünk: Az sem mindegy, hogy mit viselsz a ruha alatt, ezért érdemes benézned az Intimissimi- és a Calzedonia-üzletbe is, mivel gyönyörű darabokra tehetsz szert kitűnő áron! Válassz mintás harisnyát, amit nemcsak a hétköznapokon hordhatsz, de kitűnő választás karácsonyi bulik alkalmával is!

Téli shopping és karácsony egy helyen

Téli shopping és karácsony egy helyen

 

A Premier Outlet üzleteiben minden jó minőségű, márkás darabot megtalálhatsz, amire decemberben szükséged lehet, méghozzá a belvárosi üzletek árának töredékéért, állandó 30–70%-os kedvezménnyel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top