Sztárok

Nem bírnak kisfiukkal Majkáék

Dundika és Majka családtagként kezelik gyermekük bébiszitterét.

Dundika és Majka nem tagadja, kisfiuk nagyon eleven gyerek, ezért elkél a bébiszitter segítsége, aki nemcsak otthon vigyáz a kis Mariánra, hanem a családi kirándulásokra, vakációra is Majkáékkal tart – írja a Bors. „Még szép, hogy mindenhova velünk jön a bébiszitterünk. Szilveszterkor is együtt mentünk Várgesztesre, ahol a barátainkkal búcsúztattuk az óévet. Ha kimozdulunk, nem szeretnénk otthon hagyni Mariánt sem, ezért csak úgy tudunk egyszerre családozni, szórakozni és pihenni, ha Anikó is ott van” – mondta Dundika, aki azt is elárulta, hogy a bébiszittert is alaposan lefárasztja Marian.

„A kisfiam borzasztó eleven és nagy odafigyelést igényel. Ha meghallja az apja hangját, egyszerűen képtelen leszállni róla, egyfolytában rajta csüng, csak ő létezik a számára. Nincs ezzel baj, mert ennek Peti is nagyon örül, de a rengeteg munka után neki is kell egy kis kikapcsolódás, ezért van szükségünk a wellnesshétvégék során is Anikóra” – mesélte Dundika.

Majkáról és Dundikáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top