Sztárok

Friss hírek Schumacher állapotáról

A pilóta síbalesetének pontos körülményeiről szerdán várható további információ.

A nyolcadik éjszaka után változatlanul kritikus, de stabil az állapota a grenoble-i klinikán ápolt Michael Schumachernek, a hétszeres Forma–1-es világbajnoknak, aki december 29-én szenvedett súlyos fejsérülést síbalesetben a Francia-Alpokban.

Állapotáról hétfő reggelig nem adtak újabb hivatalos tájékoztatást az orvosai, akik – menedzserével, Sabine Kehmmel egyetemben – már többször hangsúlyozták, hogy csak akkor nyilatkoznak ismét, ha változás történik. Délelőttönként mindig Schumacher családját tájékoztatják elsőként a beteg állapotáról.

Az expilótát, akinek pénteken volt a 45. születésnapja, több mint egy hete mesterséges kómában tartják, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Már kétszer megoperálták a Méribelnél történt balesete óta, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléről.

A baleset pontos körülményeiről szerdán várható további információ, amelyről a vizsgálatot vezető ügyészség sajtótájékoztatón számol majd be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top