Sztárok

Karaokézz Beyoncé-dalt, és megjelenik az énekesnő – galéria

Beyoncé egyik slágerét énekelte néhány barátnő Miami egyik karaokeklubjában, amikor hirtelen maga az énekesnő sétált be és fakadt dalra.

Egy szimpla hétköznap este elindulsz a barátnőiddel karaokézni, rázendítesz Beyoncé egyik slágerére, amikor hirtelen megjelenik maga az énekesnő, és folytatja a saját dalát. Hihetetlen? De igaz. Ez történt ugyanis egy barátnőkből álló társasággal, akik kedd este tértek be Miami egyik karaokebárjába szórakozni. A fiatalok az énekesnő Party című slágerét kezdték dalolni, amit Beyoncé és legjobb barátnője, a Destiny’s Child korábbi tagja és az amerikai X-Faktor egyik mentora, Kelly Rowland meghallottak az utcáról. Bementek a helyre, és csatlakoztak a lányokhoz.

Először nem tudták, kik zavarták meg őket

A társaságból hirtelen senki nem értette, miért zavarja meg két idegen nő az előadásukat, ám amikor észrevették, kik is ők valójában, nem akartak hinni a szemüknek. „Nem megtervezett dolog történt, fogalmam sem volt róla, kik sétáltak be a klubba” – lelkendezett a hely tulajdonosa a Daily Mailnek, aki szintén nagyon meglepődött a történteken. „Az egyik barátnő hirtelen azt mondta Kellynek, hogy nagyon hasonlít Kelly Rowlandre. Majd ránézett Beyoncéra, és akkor esett le neki, hogy kik is ők valójában. Nagyon vicces és megdöbbentő volt egyszerre” – tette hozzá Kellie Pilicer.

Beyoncé mostanában olyan, akár az álruhás Mátyás király: lépten-nyomon meglepi rajongóit valamilyen váratlan húzással. Az év végén például minden előzetes bejelentés és felhajtás nélkül dobta piacra legújabb albumát, amihez klipet is forgatott: New York utcáin, kordonoktól és testőröktől mentesen járt-kelt az emberek között, legnagyobb döbbenetükre. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top