Sztárok

Így jelentik be, hogy megszületett Katalin hercegnő második gyermeke

Akár kislánynak, akár kisfiúnak ad életet Katalin hercegnő, a gyermek mindenképpen negyedik lesz a trónöröklési sorban. Már hatalmas a tömeg a St. Mary kórház előtt, de hogyan fogjuk megtudni, hogy megszületett Vilmos és Katalin második gyermeke? Eláruljuk!

Emlékeztek még, amikor 2013. július 22-én, több, mint 10 órás vajúdás után életet adott első gyermekének Katalin hercegnő? Mivel György herceg valamikor majd apját követi a trónon, így érthető, hogy hatalmas volt a felhajtás a születése körül. De legalább ekkora az érdeklődés Vilmos herceg és Katalin hercegnő második gyermeke iránt. Mivel Katalin a tervek szerint ismét a St. Mary kórházban szül majd, így az új családtagról hasonló módon adnak hírt, mint György érkezésekor. Viszont fontos változás, hogy először a Twitter ad majd ki egy közleményt Katalin és Vilmos, csak ezt követik a hagyományos bejelentési formák.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top