Sztárok

Elképesztően megnőtt Novodomszky Éva kisfia – fotók

Novodomszky Éva nem bízza a véletlenre, hogy kisebbik fia, Marco megszeresse a folyók, tavak és tengerek gyümölcseit. Legutóbb pisztrángozni vitte a négy és fél éves kisfiút, erről pedig szuper fotók készültek. Nézd meg, mennyit nőtt a műsorvezető gyermeke!

Novodomszky Éva számára nagyon fontos, hogy kisfiai ne csak a magyar kultúrát ismerjék, hanem olasz édesapjuk hagyományaival is tisztában legyenek. “Komolyan vesszük, hogy mi egy magyar–olasz család vagyunk, a férjem olaszul beszél a fiúkkal, én pedig magyarul. Természetesen a magyar egy kicsit egyszerűbben megy nekik, hiszen itt élnek, de a nyári vakáció alatt az olasz nagymamánál gyorsan behozzák a lemaradást” – kezdte a kétgyermekes édesanya, aki azt is hozzátette, mivel férje szicíliai, rajong a halakért és a tenger gyümölcseiért. “Egyszer elvittem a férjem Lillafüredre, ott megkóstolta a magyar pisztrángot, azóta is ódákat zeng róla, és kérdezi, hogy mikor eszünk újra ilyen fogást” – mesélte tovább a Család-barát műsorvezetője, aki most örökmozgó kisfiávalMarcóval is megismertette ezt az ételt.

Elképesztően megnőtt Novodomszky Éva kisfia – fotók

Novodomszky Éváék igyekeznek minden nap egészséges ételt tenni az asztalra és kisebbik fiukat is rászoktatni ezekre az ételekre. “A hal finom, könnyű, és teli van fontos tápanyagokkal, így gyakori vacsora nálunk. Általában filézve veszem a húst, hogy ne kelljen vele sokat bajlódni” – magyarázta a televíziós műsorvezető. “Marco a pisztránggal még csak most ismerkedik, de úgy látom, hogy jól ellesznek egymással. Kettőjük közül a 10 éves Cristiano a nyugodtabb, higgadtabb, Marco inkább édesapja hevesebb vérmérsékletét örökölte, de a jó falatok kérdésében mindenki azonos állásponton van”mondta Novodomszky Éva.

A műsorvezetőről és kisfiáról, aki nagyon megnőtt az elmúlt időben, a galériánkra kattintva láthatsz fotókat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top