nlc.hu
Sztárok
Gesztesi Károly már az alkohol szagát sem bírja

Gesztesi Károly már az alkohol szagát sem bírja

Gesztesi Károly már nagyjából fél éve nem iszik alkoholt, ez idő alatt nagyon sok minden megváltozott a színész életében.

Gesztesi Károly fogadalmat tett: 500 napig nem fogyaszt alkoholt és ehhez az elhatározásához már fél éve tartja magát. “A haverokkal még most is lejárok a Duna-partra, ahol régen nagyokat fröccsöztem. Most a limonádé különböző változatait iszom. Amikor a szokásos helyemen először limonádét kértem, néztek nagyon, kérdezték, hogy beteg va­gyok-e. Nem erőltették rám az italt, és azóta is tiszteletben tartják az új szokásomat… Nemrég egy éttermi fotózáson egy libatálat kellett megennem, amihez kitettek egy pohár rozét, a kép kedvéért. Nem bírtam beleenni a libába, amikor megéreztem az alkohol illatát. Kértem, hogy vigyék el, és öntsenek a helyére málnaszörpöt, ami rozénak néz ki. Én, aki napi két üveg rozét lazán megittam! Amióta kimondtam, hogy nem iszom 500 napig, megérzem 8 méterről, ki mit iszik” – mondta el a Borsnak Gesztesi Károly, akire ismét rátalált a szerelem.

Gesztesi Károly már az alkohol szagát sem bírja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top