Sztárok

Döntsd el Te, milyen üzlet legyen a környékeden!

Hiányzik a környékről egy jó zöldséges, optikus vagy éppen egy gyógyszertárért, esetleg egy klassz cipőboltért kell órákat utaznod? Egy különleges kezdeményezésnek köszönhetően most Te döntheted el, hogy milyen üzletre vagy szolgáltatásra lenne a legnagyobb szükség a közvetlen környezetedben.
Döntsd el Te, milyen üzlet legyen a környékeden!

Ugye ismerős érzés, amikor egy utolsó pillanatban jött szülinapi bulira kell fél óra alatt ajándékot beszerezni, de a környéken sehol nem találsz üdvözlőlapot vagy csomagolópapírt, netán virágost? Vagy, ha hirtelen lázas lesz a gyerek, és otthon csak a lázcsillapító hűlt helyét találod, a legközelebbi patika vagy drogéria pedig fél órára van kocsival? Apró bosszúságok ezek, amelyek megkeseríthetik a mindennapokat.

A K&H legújabb kezdeményezésének köszönhetően most bárki elmondhatja, hogy milyen üzlet vagy szolgáltatás hiányzik a legjobban a lakhelyéről. Jó lenne egy kávézó, ahova kiugorhatsz hétvégén egy pár órára a barátnőkkel trécselni egy finom kapucsínó mellett anélkül, hogy órákat kellene utaznod egy trendi helyre? Nem kell mást tenned, mint felmenni az www.uzletetide.hu oldalra, ahol néhány kattintással egy interaktív térképen jelölheted meg, hogy pontosan hova és milyen szolgáltatást szeretnél.

Döntsd el Te, milyen üzlet legyen a környékeden!

Ezzel egyben ötleteket is adhatsz a vállalkozást fontolgatóknak, hogy egy adott környéken mire van a leginkább a szükség.

Szeretünk helyben vásárolni

Üzletekkel jól ellátott környéken lakni hatalmas előny: rengeteg idegességtől kímélheted meg magad, ha tudod, hogy munka után is le tudsz ugrani a közértbe a másnapi uzsonnából hiányzó szalámiért vagy egy üveg borért az esti vendégséghez. A K&H friss, vásárlási szokásokat vizsgáló felméréséből az is kiderül, hogy szeretünk helyben vásárolni. A magyarok 44 százaléka szívesebben vásárol a közelében lévő boltokban, és 21 százalékuk akár magasabb árat is hajlandó fizetni, csak közelebb legyen a bolt hozzá.

Döntsd el Te, milyen üzlet legyen a környékeden!

Képzeld el, hogy minden fontos üzlet és szolgáltatás karnyújtásnyira van, jól hangzik, ugye?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top