Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Elhunyt az Edda egykori gitárosa, Gellért Tibor

Elhunyt az EDDA művek egykori szólógitárosa, Gellért Tibor. Az utóbbi időben hangmérnökként dolgozó zenész 57 éves volt.

szeptember 16-án elhunyt Gellért Tibor az Edda Művek legendás gitárosa.

“Régebben is az volt, de manapság már nagy kincs a szakmában az olyan hangmérnök, aki zenész múlttal rendelkezik. Gellért Tibi ezen kincsek közé tartozott, és mesterfokon művelte azt, amit úgy hívnak, hogy élő bulik, koncertek keverése, ahol pillanatok alatt kell alkalmazkodni a viszonyokhoz, legyen az időjárás, idegen felszerelés stb.. A szakmában csak Bubunak ismert Barátunk, Útitársunk ehhez nagyon-nagyon értett. Mert az én, mi olvasatunkban a roadjaink, technikusaink Útitársak, akik a maguk módján legalább olyan szenvedéllyel teli odaadással imádják és becsülik a színpadot. Közös jelszavunk soha nem változik: A BULINAK MEG KELL LENNI! SHOW MUST GO ON! Akik az EDDA történetét ismerik azok tudják – akik nem, azok megnézhetik –, hogy ’85-86-ban volt egy időszak, amikor Tibi szólógitárosként velünk dolgozott. Aztán eljegyezte magát végképp egyetlen igaz szerelmével a hangkeverőpulttal. Több mint 10 évet dolgoztunk együtt, sok-sok örömet és boldogságot szerezve százaknak és ezreknek. És végül, mint ahogy mindig is tette, most is előrement, összerakni és beállítani odaát a felszerelést, addigra mire mi is érkezünk.
Jó utat Barátom, Barátunk!!! Szerettünk, Szeretünk!!!
” – búcsúztak tőle az Edda művek Facebook-oldalán.

 Szombati koncertjén Pataky Attila is elbúcsúztatta a Show Must go on című dallal. Mint mondta “Előrement összerakni a cuccot”

Címlap

top