Sztárok

Csonka Pici: Nem mondtam le a gyerekvállalásról

Ötvenegy éves múlt, és imádja a gyerekeket, sőt állítja: a kor nem lehet akadálya annak, hogy sajátja legyen. Csonka András a Micsoda nők! vendége volt, ahol a tőle megszokott nyíltsággal válaszolt kifejezetten magánéleti kérdésekre.

“Furcsa helyzetben nőttem fel, ugye apám ötven évvel volt idősebb, mint én, és amikor észhez tértem, akkor már hatvan körül volt, és amikor elvégeztem a főiskolát…” – ezen a ponton sajnos Várkonyi Andrea, a Micsoda nők! műsorvezetője belekérdezett Csonka András (Pici) monológjába, de nem sokkal később végképp rátértek a gyerekvállalásra.

A színészt hosszú évek óta nyaggatják e témában a lapok, és többféle, éppen aktuális magyarázata volt már arra, hogy miért nincs gyereke, de leginkább az alábbiak cserélődtek:

  1. Még nem jött szembe az a szerelem, amibe belefért volna egy gyerek.
  2. Nem érezte késznek magát az apaságra.

A FEM3 műsorában Pici azt is elmondta, hogy szerinte a boldogsághoz nagyon sok út vezet, és úgy véli, a családalapítás nem biztos, hogy az ő útja. Megjegyzi, hogy elképesztő módon szereti a gyerekeket, és imád gyerekeknek játszani, végül leszögezi, hogy még nem aludt el benne a gyerekvállalás iránti vágy, azaz ha megkérdeznénk, hogy akkor mégis miért nincs neki, feltehetőleg a fenti két válasz valamelyikét kapnánk. 

Csonka András a Shrek színpadi változatában a Szamár szerepébe bújt…

…aminek az eredeti rajzfilmben Eddie Murphy kölcsönözte a hangját. Alábbi jelenetet nem onnan emeltük ki:

Egyéb érdekességek a Micsoda nők! adásaiból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top