Sztárok

Geszti Péter rádiós műsort kap, ki nem találod, hol

Geszti Pétertől már megszokhattuk, hogy mindig valami meglepetéssel rukkol elő. Most például egy retró rádióműsorral. Örömhír, hogy az édesanyja, a legendás Márta néni is csatlakozik hozzá.

Geszti Péter vasárnaponként jelentkező rádióműsorral tér vissza az éterbe. A 103-9 Sláger Fm-en lesz majd hallható a saját műsorában, a GPS-ben – na nem a navigációra kell gondolni, a műsor címe Geszti Péter Special. További jó hír, hogy Geszti Péterrel tart majd az anyukája Márta néni is, akit a fiának állítólag fél napig kellett győzködnie, hogy vállalja a feladatot. Geszti Péter szerint egy ironikusan, a jelenből visszanéző emlékezésre kell számítani, retró zenékkel és tartalmas beszélgetésekkel megspékelve – írja a Bors.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

“Szabad kezet kaptam, olyan zenéket játszom, amilyeneket csak akarok!”mesélte Geszti Péter, aki azt is elmondta, hogy nem véletlen a rádiós jelenléte, egyértelműen a Papp László Sportarénában tartandó februári mega-Rapülők-koncerthez van köze az új szerepnek: “Szeretném, ha az emberek visszarepülhetnének kicsit abba a hangulatba, ami a kilencvenes évekre volt jellemző.”

 

Geszti Péter nemrég egy különleges Repülők-videoklipet is forgatott, amiben többek között a Morning Show-tól búcsúzni kényszerülő Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri is szerepelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top