nlc.hu
Sztárok
Hihetetlen jólétben él Gáspár Evelin

Hihetetlen jólétben él Gáspár Evelin

Gáspár Evelinnek nem kell foglalkoznia olyan problémákkal, mint egy átlagos magyar 22 éves lánynak. Nincs gondja az albérletárakkal és BKV-bérletre sincs szüksége.

Gáspár Evelinnek a korábbi hírek szerint nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is van saját ingatlana, méghozzá mindegyik elit, drága környéken. Valljuk be, hogy a mai világban kevés 22 éves mondhatja ezt el magáról.

Ezeken kívül pedig van egy luxusautója is, amit, mint a Bors kiszúrta, éppen most árul, méghozzá, nem kevesebbért, mint 13 és félmillió forintért, és semmi kétség afelől, hogy ér is annyit az extrákkal felszerelt Mercedes. 

A lap megkérdezte Gáspár Evelint, hogy miért adja el a néhány hónapos autót, és mit tervez az összeggel. A lány egy kicsit eltúlozta a saját jólétével való ironizálást. Bár érthető módon nem kedveli a médiát, ami tényleg szétszedné őt, ha hagyná, de közben hírnevet is biztosít a számára.

“Nagy a szegénység, kell a pénz. Környezettudatos vagyok, és nagyon elegem van a dugókból is, ezért eldöntöttem, hogy ezután BKV-val közlekedem. Mivel az iskola és az edzőterem is Budán van, így az 1-es villamoson láthatnak majd gyakran az emberek” – válaszolta nevetve.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top