nlc.hu
Sztárok
Hajdú Péter Londonba utazott Vujity Tvrtko miatt

Hajdú Péter Londonba utazott Vujity Tvrtko miatt

Vujity Tvrtko hosszú idő után először tért vissza Európába. Az eseményen Hajdú Péter is részt vett a barátnőjével. Azt is elárulta, hogy miért. Az ok szakmai.

A Washingtonban élő Vujity Tvrtko Londonban tartott két előadást, és persze együtt töltött egy kis időt a családja ott élő felével, feleségével és legkisebb gyermekükkel. “Karácsonykor ők voltak Washingtonban, most rajtam volt a sor” – mondta Tvrtko, aki azonban csak pár napra érkezett a brit fővárosba, s ebbe sok mindent be kellett sűríteni, például Hajdú Pétert. A világban tett utazások történeteiről szóló esten ugyanis a számos érdekes vendég mellett ott ült az Esti Frizbi műsorvezetője is, aki kedvesével, Eszterrel jelent meg a Regent Hallban. 

“A Heti Napló Sváby Andrással című műsornak forgatunk egy riportot Vujity Tvrtko barátommal, szóval nem romantikázni, hanem dolgozni vagyok itt” – jelentette ki Hajdú Péter, aki egyébként a műsor producere. A sokat tapasztalt tévés riporter történetei egyébként láthatóan megérintették Hajdút – írja a Blikk.

Fotó: facebook.com/peter.hajdu
Fotó: facebook.com/peter.hajdu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top