Sztárok

Demjén Rózsi milliós gázsit bukott

Homály fedi, hogy pontosan miért marad el Demjén Ferenc koncertje Kaposváron. De tény, hogy a szervezők több szempontból is kellemetlen helyzetbe hozták a zenészt.

Demjén Ferencnek ma este lett volna koncertje a kaposvári sportcsarnokban, ám rejtélyes okok miatt elmarad. A szervezők nem adnak rá egyenes választ, hogy miért. Ezzel nemcsak a közönséget, hanem magát Demjén Ferencet is kellemetlen helyzetbe hozzák, nem is beszélve az anyagi veszteségről.

„Leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező. A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét. Pénteken mentünk volna Kaposvárra, szombaton pedig Győrszentivánon lesz koncertem” – kezdte a zenész. „A szervező mostanáig nem mert személyesen felhívni. A zenekarom egyik tagjától kellett megtudnom, hogy elmarad a kaposvári buli, mert »anyagilag nem jön ki«, amit azért nem tudok elhinni, mert a plakáton is látszik, milyen sok szponzort szerzett a szervező. Mellesleg ezt a plakátot csak kevesen látták. Azt hallottam, csak néhány helyen lett kitéve. Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozáson – mondta a Blikknek Demjén Ferenc, akit anyagi veszteség is ért: –Itt nemcsak az én gázsimról van szó, hanem a zenészeimnek és a produkció többi alkalmazottjának a javadalmazásáról. Nem akarok összeget mondani, annál is inkább, mert arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy fizetnek-e kártérítést. Igazolni tudom, hogy erre a napra lett volna másik meghívásom.”

Az ügy érdekessége, hogy a koncert jelentős kulturális eseményként lett meghirdetve. A plakáton 31 szponzor neve szerepel, illetve két fővédnöké is – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top