Sztárok

Hosszú Katinka iszonyatosan félt, de legyőzte önmagát

Hosszú Katinka olyan videót töltött fel az Instagram-oldalára, amilyet eddig még sosem. Talán ez is azt jelképezi, hogy most már tényleg új életet kezdett.

„Iszonyatosan féltem. Egyszer vissza is kellett másznom a korláton és újrakezdeni” – írta legfrissebb Instagramra töltött videójához Hosszú Katinka. Az úszónő, aki korábban kizárólag az edzéseibe engedett betekintést közösségi oldalain, most egy olyan felvételt osztott meg magáról, ahol éppen bungee jumpingol.

„Mindig az első lépés a legnehezebb, de néha csak ugrani kell, ne engedd, hogy a félelem megállítson” – írta Katinka a poszthoz, amivel talán az elmúlt hetek történéseire is utal. Mint ismeretes, Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup nem tudták rendezni magánéleti dolgaikat, ezért különváltak. Mind a magánéletben, mind szakmailag.

Katinka posztjához egyébként többek között Bódy Silvi is kommentelt, aki azon túl, hogy elismerte az úszónő teljesítményét, arra buzdítja, hogy együtt próbáljanak ki egy 318 méteres ugrást Dél-Afrikában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top