Sztárok

Csobot Adél: „Két hónapja nem alszom át az éjszakát”

Csobot Adél két hónapja már kétgyermekes anyukának mondhatja magát. Imádja az új feladatot, azonban keveset alszik miatta.

Két hónappal ezelőtt született meg Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeke, Ádin. Az énekesnő a szülés előtt pár héttel még A nagy duett színpadán adott elő vasárnap esténként, nagyon jól viselte a terhességet. A mostani állapotot is imádja, de ahogy írta, elég keveset alszik. 

„Két hónap. Pontosan ennyi idő telt el Ádin születése óta. Két hónapja vagyok kétgyermekes anyuka, két csodálatos kisfiú édesanyja. Két hónapja újra nem alszom át az éjszakát, újra csak délre sikerül fogat mosnom :), és újra azon veszem észre magam, hogy néha még délután is pizsamában vagyok” – írta Csobot Adél a blogján. Ezután pedig részletezte, hogy ez egyáltalán nem zavarja, és milyen jó a szívének, hogy Nátán egyáltalán nem féltékeny a kisöccsére, sőt, rengeteget segít otthon. 

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top