Sztárok

Először mutatta meg kislányát Ambrus Attila

Ambrus Attila pár évvel ezelőtt egy lyukas garast nem adott volt azért, hogy apa lesz – most mégis a karjában tarthatja a kislányát.

Ambrus Attila igazi médiasztár lett, mióta kijött a börtönből. Az egykor Viszkis néven emlegetett bankrabló mára tisztességes munkával keresi a kenyerét, a szerelem is rátalált, nemrég pedig megszületett a kislánya, Anna. Ambrus a Story magazinnak mesélt az első pár hétről hármasban – annak idején el sem tudta volna képzelni, hogy apa legyen, most viszont minden percét a kicsivel szeretné tölteni. 

„A korábbi életemben nem volt, nem is lett volna helye gyereknek, elvégre tisztában voltam vele, hogy lelőnek, vagy pedig a sitten kötök ki” – kezdte a lapnak Ambrus Attila, akiből – minden próbálkozása ellenére – gügyögős, szelíd apuka lett. 

Igényli a közelségünket és elismerem, mi is nagyon az övét. Úgyhogy hiába van három légzésfigyelővel felszerelt babaágy a házban, Annát betelepítettük a nagyágyba. (…) Nem röstellem, gügyögős apuka lettem, és minden pillanatban érezni szeretném a családom közelségét

– osztotta meg a lappal a Viszkis.

 

Kiemelt kép: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top