nlc.hu
Sztárok
Ezért nem lesz Meghan és Harry fiának keresztapja George Clooney

Ezért nem lesz Meghan és Harry fiának keresztapja George Clooney

Jimmy Kimmelnél arra is kitért, mit szól ahhoz, hogy egy napra esik a szülinapjuk. Meghan Markle és Harry herceg számára azonban a színésznek volt egy rossz híre.

„Rossz ötlet lenne” – válaszolta Geroge Clooney az amerikai showman, Jimmy Kimmel kérdésére, miszerint lenne-e Baby Sussex (vagyis tegnaptól Archie Harrison Mountbatten-Windsor), azaz Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztapja.

A színész, rendező és felesége, az emberjogi ügyvéd Amal Clooney régóta a hercegi pár barátai, Amal rendezte Meghan hercegné babaváró buliját.

A színész a Jimmy Kimmel Live! vendége volt, és azt mondta, már annak is örül, hogy tudja teljesíteni apai kötelességeit ikrei felé, nemhogy még keresztapai feladatokat vállaljon.

Sértődésre azonban semmi ok, nemcsak a kis Archie szüleit utasította vissza, hanem mindenkit.

Arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy egy napra esik a születésnapja neki és Harryék kisfiának, viccelődve azt válaszolta: „Igen, az a gyerek elvette rólam a figyelmet.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top