Sztárok
Szponzorált tartalom

A Titanic kulisszái mögött (x)

Noha még épül-szépül az augusztus 9-i hazai ősbemutatóra a Titanic musical, már most bepillanthattok a Szegedi Szabadtéri színfalai mögé! Az egyedülálló magyarországi premieren olyan nagyszerű művészekkel találkozhattok majd, mint például Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Détár Enikő és Szabó P. Szilveszter.

A legendás Titanicról számtalan adatot ismerünk: például az óriási hajó összes méretét, a felszolgált menüsorokat, a mentőcsónakok és a túlélők számát. Azonban nem tudjuk, mit érezhettek az óceánjáró utasai, amikor először megpillantották a lenyűgöző hajótestet, vagy miféle álmokat szőttek az új, amerikai életükről. A Titanic musical hazai ősbemutatója pont erre ad választ a Szegedi Szabadtéri Játékokon – feltárja előttünk a hullámokba zárt vágyakat, szerelmeket, nem is akárhogy!

Még sosem láthatták úgy a Titanic musicalt, ahogy a Szegedi Szabadtéri Játékokon debütál. A Broadway-musical hazai ősbemutatóját ugyanis a szerzők különleges engedélyével egyedülálló rendezésben viheti színpadra Somogyi Szilárd.

A Dóm téri szuperprodukció kulisszái mögött már nagyban zajlik a nagyszabású látványvilág tervezése, valamint a szereplők, statiszták, énekesek és táncosok válogatása is. Ha kíváncsi vagy már néhány részletre a musicalből, akkor ne hagyd ki a videót – a Titanic-ősbemutató több szereplőjét is megtalálod benne!

Noha elsőre Kate Winslet és Leonardo DiCaprio románca jut az ember eszébe a Titanicról, Maury Yeston és Peter Stone musicalje egészen más történeteket mesél: a luxuskabinokban utazóktól egészen a legalsó szinten gályázó fűtőkig ismerünk meg embereket. Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Détár Enikő és Sándor Péter karakterei is úgy vágnak neki az új világ felé tartó útnak, hogy hiszik, odaát boldogabban élhetnek majd. Szabó P. Szilveszter a Titanic tervezőjét alakítja, akinek már az is egy valóra vált álom, hogy útnak indult a „gyermeke” – pedig hiába az óriási luxushajó, mind a sors hullámain utaznak.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen musical nyerte el mind az öt „színházi Oscart”, vagyis a Tony-díjat, amelyre jelölték, akkor találkozzunk a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Titanic musical augusztus 9-én debütál az ország legnagyobb szabadtéri színpadán, a Dóm téren, majd ezt követően még augusztus 10-én, 11-én, 16-án, 17-én és 18-án is láthatjátok. Engedjük szabadjára az álmokat!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top