Sztárok

Bereczki Zoltán sokat változott, féltve őrzi a magánéletét

Korábban nyitott könyv volt az élete, mostanra azonban megváltozott a véleménye: a magánéletét megtartja magának.

Valószínűleg sokan hallottak róla, hogy Bereczki Zoltán összejött A mi kis falunk sztárjával, Bata Évával. Ez azonban nem azért van, mert sokat mesélnének a kapcsolatukról, hanem mert egyszer elmondták, hogy valóban egy párt alkotnak, viszont akkor az is kiderült, hogy erről a jövőben nem kívánnak nyilatkozni. A színész élete szinte nyitott könyv volt Szinetár Dórával való házassága óta, ezen azonban mindenképp változtatni akart. A Nők Lapjának adott interjújában kiderült, miért.

Magánéleti kérdésre nem válaszolok

– mondta az újságírónak Bereczki Zoltán, amin maga a kérdező is felkapta a fejét, hiszen erre korábban nem volt példa. „Ennyi év elég volt ahhoz, hogy a változás jogát fenntartva másképp gondolkodjak sok mindenről. Például erről is” – fejtette ki kicsit hosszabban a színész, de azt nem tagadja, hogy korábban sokat segítettek neki a lapok és a megjelenések, hogy megismerje az ország, azonban ezért nagy árat fizetett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top