Sztárok

15 éves magyar lány lett a Miss Star Universe

Ismét kimagasló eredményt értek el a magyar gyerekek: a Little Miss World Hungary modellei képviselték Magyarországot Portugáliában a Miss and Mister Star Universe versenyen.

Büszkék lehetünk a szép és tehetséges magyar gyerekekre. A napokban Portugáliában bizonyítottak a Little Miss World Hungary modelljei, akik a Miss and Mister Star Universe világversenyen vettek részt. Princess kategóriában a 9 éves Kánya Vivien első udvarhölgy lett, míg Petite kategóriában a 15 éves Koncsik Bianka megnyerte a világversenyt. 

Megnézem
Összes kép (4)

Az országok közül képviseltette magát többek között Mexikó, Brazília, Japán, Sri Lanka, India, Spanyolország is. Ez a verseny nem csak gyerekekről, hanem felnőttekről is szólt, ezáltal sokkal magasabb volt a követelmény. Vivien és Bianka először voltak világversenyen, de mind a hazai, mind a külföldi porondon megállták a helyüket. Következő utazásuk Brazília, oda kaptak meghívást a sikeres portugáliai szereplésük után. A felkészítésben többek között Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya is segédkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top