Sztárok

Markos György ezért nem áll többé színpadra

A legendás humorista elárulta, miért döntött a visszavonulás mellett.

Markos György a minap ünnepelte 73. születésnapját, de mint ahogy ő fogalmazott: különösebben nem kezdett semmit ezzel a nappal – írja a Bors. „Nagyon örülök, hogy megérhettem ezt a kort, de ilyenkor már minden nap ajándék” – nyilatkozta a humorista, aki – saját elmondása szerint – három alkalommal született újjá.

Évekkel ezelőtt ennyi alkalommal jött ki az intenzív osztályról, ahol stroke-kal és szívinfarktussal is kezelték a kétezres évek első felében. A súlyos betegségek után mintha kicserélték volna a legendás humoristát, több mint 40 kilót fogyott.

Fotó: MTI Fotó: Máthé Zoltán

A hülye rendszertelen élet, idegesség okozta majdnem a halálomat. Azt hittem, annyira fontos vagyok, hogy állandóan rohantam, és hajtottam magam. De az intenzíven rájöttem, hogy Isten kezében vagyok, és a nézőtéren lévő sok mosolygó arc eltűnik” – vallotta be Markos, aki elárulta, miért nem áll többé színpadra: „Édesapám nagyon kemény iskola volt nekem, azt mondta: Nehogy azt hidd, te vagy a csúcs, hidd el, jön kétszáz jobb!  Most ezt érzem és okosabb, ha továbbra is a visszavonulás mellett maradok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top