Sztárok

Iszonyúan kigyúrta magát az Ázsia Expressz sztárja

Tömény izom Bohos Kornél teste.

Bohos Kornél nagyon keményen megdolgozik hibátlan, izmos testéért. Az Ázsia Expressz 2.-ben szereplő testépítő elhatározta, hogy szeretne minél jobb formába kerülni, így komolyabban belevág az edzésekbe és a helyes táplálkozásba azért, hogy még kirobbanóbb formában legyen.

Közeledik a nap, amikor meg kell mutassuk, habár már nem vagyunk aktív versenyzők, de még mindig odaba****k, ha kell!írta Insta-fotójához. – Talán 2014-ben voltam ennyire motivált, mint most, hogy minél jobb formát hozzak össze a Muscle Beachre! Úgy edzek, úgy kardiózok, úgy kajálok, mintha a SUPERBODYRA készülnék! (…) Szeretnék minél több közös képet csinálni jó formában lévő sportolókkal. Úgy érzem nagyobb megtiszteltetés nincs annál, hogy közös képet kérnek tőlem.

Bohos Kornél egyébként az Ázsia Expressz 2.-ben az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori oszloposával és edzőtársával, Bereczki Krisztiánnal küzd majd a legjobbnak járó címért.

(via)

Kiemelt kép: TV2 – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top