Sztárok

Fordulóponthoz érkezik VV Fanni ügye

Hamarosan vádat emelnek B. László ellen.

Néhány héten belül vádat emelnek a Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított B. László ellen – tudta meg a 24.hu.

A főügyészség megerősítette, hogy „az iratok már az ügyészségen vannak a vádemeléssel kapcsolatos döntés érdekében”. Részletesebb tájékoztatást azonban a vádemelés utánra ígértek.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentés után tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak. A házi őrizetben lévő férfi kitart amellett, hogy nem ölt meg senkit.

Néhány hete az ügyvédjén keresztül nyilatkozott a Borsnak. Azt mondja, megbánta, amit tett, de továbbra is fenntartja: nem ő ölte meg Fannit.

„Tudom, hogy hibáztam, és nagyon bánt a dolog – fogalmazott B. László. – Most már nekem is meggyőződésem, hogy akiknek átadtam Fannit, nem tisztességes céllal jöttek, nem orvoshoz vitték, és rossz emberek. Sajnálom, hogy Fanni nem tud jelentkezni, és rettentően bántana, ha kiderülne, hogy valami rossz történt vele. A tárgyaláson nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni a családjától, és a saját szeretteimtől is, hogy bíztak bennem, én mégis rosszul cselekedtem. Hülyeség volt egy ájult nőt elvinnem, és vállalom a következményeket. De ennyit tettem, nem többet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top