Sztárok

Rosszul lett Claudia Cardinale Budapesten

Fotózkodott és autogramokat osztott, de a több órás esemény már megterhelő volt a 81 éves dívának.

Olasz világsztárok érkeztek az Erzsébetvárosi Filmnapok megnyitójára: a Bud Spencer–Terence Hill filmekből ismert Salvatore Borghese és Riccardo Pizzuti mellett az olasz filmek koronázatlan királynője, Claudia Cardinale is tiszteletét tette Budapesten.

A 81 éves dívának a 100 Tagú Cigányzenekar húzta el a kedvenc magyar melódiáját, a Monti csárdást, és Vásáry André kedveskedett a színésznő számára világhírnevet hozó, Volt egyszer egy Vadnyugat című film betétdalával – írja a Bors.

Claudia Cardinale olasz színésznő interjút ad a Budapesti Klasszikus Film Maraton keretében tartott sajtótájékoztatója után Budapesten 2018. szeptember 6-án (Fotó: MTI Fotó: Illyés Tibor)

Az esemény után Claudia Cardinale a meghívott vendégekkel és a több száz fős tömeggel találkozott a Pesti Magyar Színházban, fotózkodott és autogramokat osztott.

A többórás rendezvény azonban már sok volt a legendás színésznőnek, és a lépcsőn felfelé menet láthatóan rosszul érezte magát. Egy széket kért, hogy megpihenhessen. Cardinale egy lépcsőfordulóban ült le, ahol hosszú percekig pihent.

A színésznő sajtósa végül úgy látta a legjobbnak, ha az egészsége érdekében a művésznő az interjúk helyett inkább visszatér a szállodai szobájába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top