Sztárok

Újabb részlet Csuja Imre fiának halála kapcsán

A TV2 információi szerint Csuja Imre fia öngyilkosságot követett el október 10-én.

16 évvel ezelőtt vesztette el Gergő fiát Csuja Imre, öngyilkos lett. Most újabb tragédiával kell szembenézniük a szülőknek: október 10-én a színész kisebbik fiát, Bencét holtan találták egy 16. kerületi erdőben.

Csuja Imre a Mi kis falunk sztárja (Foró: RTL Klub)

A hír után pár órával a család közleményt adott ki:

„Tisztelettel kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel a szerettük elvesztésében érintett hozzátartozók gyászára. Amint a család úgy érzi, hogy nyilatkozni kíván a tragédia kapcsán, azt a megfelelő fórumokon jelezni fogjuk. Reméljük, kérésünk meghallgatásra talál ezekben a szomorú órákban” – írták, csütörtök este pedig a Tények arról számolt be, hogy Csuja Bence öngyilkosságot követett el.

A Bors most azzal egészítette ki ezt az információt, hogy a 29 éves fiú apja kocsijával indult utolsó útjára, a XVI. és XVII. kerület között húzódó sűrű erdőbe.

Csuja Imre és családjának vesztesége munkatársait, barátait is mélyen megrendítette – írja a Blikk.

„Borzasztó tragédia, úgy tudom, Imre a másik fiát is elvesztette régen. Nem lehet ilyenkor mit mondani, sok erőt kívánok a családnak” – jegyezte meg Szabó Győző, míg Rudolf Péter és Kerekes József a gyászhír okozta sokk miatt képtelenek voltak bármit is mondani.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a
116-123
ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top