nlc.hu
Sztárok
Kulka János is szerepel az online előadásban, ami új élethelyzetünket dolgozza fel

Kulka János is szerepel az online előadásban, ami új élethelyzetünket dolgozza fel

Kulka János mellett sok ismert színész is feltűnik az ingyenesen megtekinthető darabban.

A Trojka Színházi Társulás többek között Csákányi Eszter, Eke Angéla, Gryllus Dorka és Kulka János közreműködésével mutatja be a Dekameron 2020 című online előadást június 11-én este. A bárki számára ingyenesen elérhető közvetítés a karantén kezdete óta az első olyan színházi produkció hazánkban, amely kifejezetten az új élethelyzetet dolgozza fel – írja a Szeretlekmagyaroszág.

Az online előadást, melyben Kulka János is szerepel, ingyenesen nézhetjük meg!

Kulka János / MTI Fotó: Kallos Bea

A színháztörténeti jelentőségű előadás producere és látványtervezője Lakatos Márk, a rendező Soós Attila.

A Dekameron 2020 alkotócsapata – akárcsak az eredeti mű – humoros, pajzán, néhol kissé trágár történetekkel igyekszik a mostani időkben a társadalom tömeges szorongását legalább egy kis időre oldani. Lakatos Márk, az előadás producere és látványtervezője így indokolta a témaválasztást: „A Trojka 2019-2020-as évadjának tervezésénél Soós Attila rendezővel gondolkodtunk a Dekameronban, de végül elvetettük az ötletet. Aztán az évadtervet keresztülhúzta a koronavírus okozta karantén, és visszataláltunk ehhez a reneszánsz novellafüzérhez”.

Kulka János stroke-ja óta egyre több szerepet vállal, a Trojka Színházi Társulásnál a Varázsfuvola című darabban is játszik. Decemberben az egész országot meghatotta, amikor Koncz Zsuzsával együtt énekelte a Szeretni valaki valamiért című számot.

További híreink a sztárról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top