nlc.hu
Sztárok

Férjhez megy Rogán Cecília

Férjhez megy Rogán Cecília, mutatunk pár képet az éppen most zajló lánybúcsúról

Rogán Antal volt felesége, Cecília éppen most tartja a lánybúcsúját.

Rogán-Gaál Cecília és Rogán Antal 2005-ben ismerkedtek meg, majd két évvel később össze is házasodtak. A politikus és felesége 2019 novemberében bejelentették, hogy külön utakon folytatják, a válási szándékukat megerősítették. Azóta már kiderült, hogy Rogánnak új barátnője van, nem sokkal később pedig Cecília robbantotta a bombát: ő is újra szerelmes lett, egy sportoló srác az új párja. Bár a közösségi oldala már nyilvános, csak ritkán oszt meg képet a férfivel, azt pedig végképp nem árulta el, hogy eljegyezték.

Pedig bizony így van, hiszen éppen most zajlik a lánybúcsúja, amit Sarka Kata előszeretettel dokumentál az Instagram-oldalán.

sarka kata rogán cili

Sarka Kata és Cecília régóta barátnők

És igen, jól látod, Rogán Cecíliaként hivatkozunk rá, hiszen a közösségi oldalán még ezen a néven van fent, illetve pontosítunk: Rogán-Gaál Cecíliaként. Bár új párjáról csupán annyit árult el, hogy Dánielnek hívják, minden bizonnyal hamarosan meglátjuk, hogy felveszi-e a férfi vezetéknevét, és lecseréli-e a mostanit. 

Több fotót már nem vennénk le Sarka Kata oldaláról (bár közszereplőként és műsorvezetőként szerepel a leírásában), te magad is meg tudod nézni itt, van még pár ott, ahonnan ez jött.

Sztárok, akik a válás ellenére is hisznek a házasságban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top