nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél terhességéről pletykálnak

Sokan úgy vélik, hogy Csobot Adél ismét várandós

Csobot Adél titokzatos üzenete alatt megszaporodtak azok a hozzászólások, amelyek szerint az énekesnő ismét várandós...

Alig néhány napja írtuk meg, hogy titokzatos üzenetet posztolt Csobot Adél. Az énekesnő akkor ezt írta: “Korán keltem, sietek. Mától egy új világba csöppenek. Hálás vagyok érte.”

Sokan azonnal vad találgatásokba kezdtek és a kommentekben többen is azt jelezték, hogy szerintünk a kétgyermekes Csobot Adél esetleg újra várandós…

A kommentelők szerint babát vár Csobot Adél

A kommentelők szerint Csobot Adél várandós

Ám, aki figyelmesen követte az eseményeket, az láthatta, hogy Adél posztja alatt elrejtett egy hozzászólást Dobó Kata is, majd hasonlóan titokzatos üzenet jelent meg az ő oldalán is. Ám ez már arra utalt, hogy új filmet forgat…: “Isteni nap! Legközelebb így már csak jövőre, de nem baj, mert holnap valami fantasztikus kezdődik! Köszi a fotót @khk_tmc #film #forgatas #imadomahivatasom #addigis #baratokkal #nincsenneljobb”

Isteni nap! 💦 ☀️ Legközelebb így már csak jövőre, de nem baj, mert holnap valami fantasztikus kezdődik! 🎬Köszi a 📷 @khk_tmc💖 #film #forgatas #imadomahivatasom #addigis #baratokkal #nincsenneljobb

Közzétette: Dobó Kata – 2020. augusztus 2., vasárnap

Szóval, ha megpróbáljuk összerakni a kirakós darabjait, akkor inkább voksolnánk arra, hogy Csobot Adél és Dobó Kata esetleg valamilyen közös forgatáson vesz részt. Vagy szerintetek a kommentelőknek van igaz, és az énekesnő várandós? Van egy olyan érzésünk, hogy hamarosan minden kiderül, csak szemfülesnek kell lenni!

Hallottad?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top