nlc.hu
Sztárok

Barkóczi Sándor otthagyja az Operettet

Újabb színész hagyja ott az Operettszínházat – Barkóczi Sándor ezzel indokolja a döntését

Barkóczi Sándor is nemet mondott az Operettszínház vezetőségének.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Szinetár Dóra a vártnál előbb hagyta ott az Operettszínházat, ez azonban nem az ő döntése volt. Az egyezség felrúgását nem tartja fairnek a színésznő, ennek hangot is adott a közösségi oldalán. Nem ő az első, és látszólag nem is az utolsó, akinek nem tetszenek az új vezetőség által hozott szabályok. A délelőtt folyamán a teátrum egy másik sztárja, Barkóczi Sándor is bejelentette, hogy nem tagja többé az Operettszínház társulatának.

Kedves Közönség! 2020. augusztus 5-én mondtam egy NEM-et, majd tegnap aláírtam az ezt „hitelesítő” hivatalos papírt is...

Közzétette: Barkóczi Sándor Hivatalos Oldala – 2020. szeptember 3., csütörtök

,,2020. augusztus 5-én mondtam egy NEM-et, majd tegnap aláírtam az ezt „hitelesítő” hivatalos papírt is a Budapesti Operettszínházban. Ebben az évadban, a döntésem értelmében, már nem találkozunk az ottani előadásokon. Ennek hátterében nagy arányban van jelen az intézménnyel kapcsolatban kialakult újabb botrány aránytalan és rossz kommunikációja. Általános tendenciaként élem meg, hogy egymásnak ellentmondó állításokon alapuló mellébeszélés zajlik, az őszinte és egyenes válaszok, valamint az EGYENRANGÚ párbeszéd tökéletes hiánya mellett. Megítélésem szerint a színházi szféra homogén környezetté silányítása folyik a központosító közeg által, látszólag megállíthatatlanul. Ez persze nem csak a színházra igaz, de a mondandómban ezen a területen van a fókusz. Szolidáris vagyok a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjaival és a tanári karral, és nem kevésbé azokkal a volt kollégáimmal, akiknek panaszt kellett benyújtaniuk a Budapesti Operettszínház volt ügyvezető igazgatója ellen” – írja közösségi oldalán a színész.

Ez is érdekelhet:

barkóczi sándor operett

Barkóczi Sándor (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top