nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó a táncparketten

Marsi Anikó: „Szerintem én egyáltalán nem vagyok rideg”

Marsi Anikó sokat hezitált, hogy elvállalja-e a Dancing with the Stars-t.

Marsi Anikót leginkább deréktól felfelé látjuk, és mindig is egy komoly nő benyomását keltette – ehhez képest most egy másik oldalát kell majd megmutatni, hiszen a szombaton startoló Dancing with the Stars adásaiban szórakoztatnia kell majd a nézőket. Azt mondja, ez sem áll távol tőle, bár szerinte a híradósokat sokszor ridegnek hiszik az emberek. 

„(…) Sokáig hezitáltam. Nemcsak magam, hanem a szeretteim és a környezetem miatt is. Az az ő számukra is tud kellemetlenséget okozni, ha én kilépek a saját kis komfortzónámból. Szórakoztatni nagyon szeretek, de nevetségesnek lenni nem. Így aztán addig nem is mondtam igent a műsorra, amíg több fronton »meg nem nyugtattam magam«, hogy: ez jó lesz. Szeretni fogom. Így aztán ők is” – kezdte a Borsnak adott interjúban a tévés. 

„Szerintem én egyáltalán nem vagyok rideg. De most lesz alkalmuk meggyőződni erről a nézőknek is – legalábbis remélem. Szerintem én egy kedves, nyitott, könnyen barátkozó alkat vagyok, még ha a híradózás mást mutat is. Nyilván nem sírhatok végig egy egész adást, pedig szívem szerint sokszor megtenném. De az már előfordult, hogy egy történet után élő adásban nem tudtam megszólalni a könnyeim miatt. És ugyanígy az is, hogy elnevettem magam, amikor egy anyag visszafojthatatlanul kirobbantotta ezt belőlem” – árulta el Marsi Anikó.

marsi anikó

Marsi Anikó (Fotó: TV2)

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top