nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő örökbefogadott lánya

Eszenyi Enikő örökbefogadott lánya kiáll a színésznő mellett

Eszenyi Enikőben az édesanyja, és örökbefogadott lánya tartja a lelket.

Eszenyi Enikő botrányos körülmények között távozott a Vígszínházból – annyira eltűnt, hogy egykori kollégái sem tudnak róla semmit. Szerepelt az Álarcos énekesben, ám sem előtte, sem azóta nem hallatott magáról. Többek szerint bezárkózott, nem kíváncsi az emberekre. Jelenleg nem sok színházi berkekben mozgó ismerősre számíthat, de a családja mellett áll: az édesanyja, és örökbefogadott lánya kiállnak mellette. 

„Én ugyanúgy szeretem Enikőt. Még márciusban megkeresett egy újságíró, aki azt mondta, csak akkor nyilatkozzak róla, ha rossz viszonyt ápolok Enikővel. De közöltem, hogy nagyon jóban vagyok vele, és nem fogok semmi rosszat mondani róla. Meg kell mondjam, nem örültem neki, hogy így bántak vele. Mégiscsak a nevelőanyám, aki Lillára, a kislányomra unokájaként tekint. Nekem ő olyan, mintha az édesanyám lenne. Rengeteg kaptam tőle, amit a vér szerinti szüleim nem adtak meg nekem” – mondta a Story magazinnak Veronika, aki azt is elárulta, Eszenyi Enikő nem szereti azt mutatni, hogy sérült, de hallja a szomorúságot a hangjában, ami őt is elkeseríti. 

Veronika azt is elmondta, vele és a lányával mindig kedves volt, ő jó embernek ismeri. Bár nem volt fültanúja annak, amit a lapok írtak a Vígszínház egykori igazgatójáról, nem hiszi, hogy tényleg minden úgy történt, ahogy többen elmondták.

Story címlap

Sztárok és az örökbefogadás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top