nlc.hu
Sztárok

Rákóczi Ferenc otthona

Rákóczi Feri gyerekei miatt cserélte fővárosi otthonát

Ami egy hónapos nyári pihenésnek indult, az ma már életstílus.

Amikor a fiam egyéves volt, a lányom meg kettő és fél, a párommal kerestünk egy helyet, ahol a nyáron egy kicsit kikapcsolhatnánk” – idézi a Blikk Rákóczi Ferit, aki ma már el se igen tudja képzelni, hogy a fővárosban éljen, ráadásul annyira lelkesen mesél új otthonáról, a Velencei-tó környékéről, hogy még kitüntetést is kapott érte.

„Egy hónapra béreltünk itt egy házat májusban, majd egyszer csak október lett és mi még ott voltunk” – emlékezett vissza a rádiós, akinek egy gyerekkori rossz emlék miatt a Balaton mint lehetőség fel sem merült.

A műsorvezető azt mondja, a gyerekeit nyaranta ki sem lehet szedni a vízből, ráadásul rengeteg kirándulási lehetőség is van erre. „Egy délután alatt körbe lehet tekerni a tavat, hiszen mindössze 28 kilométer, Soma fiam négyévesen már megtette” – árulta el Rákóczi Feri, aki párjával egy időben gondolkodott az örökbefogadáson is.

Olvass még többet Rákóczi Feriről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top