nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi feltűnő szettjei

Rúzsa Magdi ezekben a ruhákban tündökölt a Petőfi Zenei Díjátadón

A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án adták a Petőfi Zenei Díjakat, a gálán pedig többek között Rúzsa Magdi is fellépett.

A 2016-os alapítás óta előbb a VOLT, majd a Strand Fesztivál adott otthont Magyarország egyik legrangosabb zenei díjátadónak, amelyet ezúttal a hagyományos, nyári időpont helyett biztonságos körülmények között, közönség nélkül, stúdióban rendeztek meg. Díjazták többek között az év legjobb női énekesét, aki idén Rúzsa Magdi lett. A művésznő ismét kitett magáért, több produkcióban is színpadra lépett, lenyűgöző összeállításokat mutatott be.

Íme, a fotók:

rúzsa magdi petőfi zenei díjátadó marco rossi (1)
Megnézem
Összes kép (6)

A díjátadók között volt Kapás Boglárka világbajnok úszó, Marco Rossi labdarúgó szövetségi kapitány, Köbli Norbert forgatókönyvíró, valamint Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a Petőfi Zenei Díj alapítói. A különleges, erre az alkalomra készült produkciók között volt Presser Gábor és Rúzsa Magdi duettje. Az énekesnő a Bergendy Istvánról is megemlékező Halott Pénz vendégeként szintén színpadra lépett a zenekar legújabb dalával – írja az esemény közleményében.

Olvasnál még Rúzsa Magdiról?

rúzsa magdi Petőfi Zenei Díjátadó

Rúzsa Magdi (Fotó: Petőfi Zenei Díjátadó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top