nlc.hu
Sztárok

Járai Máté alkoholista szülei

Járai Kíra: „Mátéval együtt az alkoholista szüleit is megkaptam”

Nyíltan beszélt zűrős családi hátteréről a Jászai Mari-díjas színész.

Járai Máté szülei súlyos alkoholisták volták, emiatt nyomasztó családi légkörben nőtt fel, jelenleg pedig állandó feladatot jelent számára a mentálisan leépült szülők gondozása. A színész úgy érzi, felesége, Kíra nélkül elveszett lenne a harcban – írja a legfrissebb Story magazin.

Járai Máté és Járai Kíra

Járai Máté és felesége, Járai Kíra 22 éve vannak együtt (Fotó: Sajtóklub)

A szüleimben nem volt kötelességtudat. Legtöbbször nem is dolgoztak, az őseik hagyatékát élték fel, és tették pénzzé az értékes festményeket, drága ékszereket és ezüsttárgyakat. Hosszú éveken át csak a mának és a bulizásnak éltek, és arra nem is gondoltak, hogy gyerekként én hogyan élem meg velük az életet. (…) Önpusztító emberek, akiknek ez a sorsuk, ez a karmájuk” – vallotta be a pszichiátriát is megjárt színész.

Máté szüleivel Járai Kíra egy életre szóló terhet vett magára, de csak azért segít mindebben párjának, mert nagyon szereti. „Mátéval együtt az alkoholista szüleit is megkaptam. (…) Mostanra mentálisan leépültek, nekünk kell gondoskodnunk róluk. (….) Csak azért csinálom, mert szeretem Mátét, az ő terheit próbálom csökkenteni” – mondta el szinkronrendező felesége.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story

 Olvass még a Járai házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top