nlc.hu
Sztárok

Szebeni István kifakadt

Szebeni István: „A világháború óta az emberiség legnehezebb időszakát éljük”

Szebeni István úgy érzi, a világháború óta az emberiség legnehezebb időszakát éljük.

Szebeni István nem rejti véka alá a véleményét, ezt már megszokhattuk tőle. Az utóbbi egy évben többször is kifakadt a közösségi oldalán, leginkább a koronavírussal kapcsolatos témákban nyilvánult meg. A tegnap bevezetett szigorítások után is megszólalt, azokat bírálja, akik még mindig nem veszik komolyan a járványt.

Fáradt vagyok. Belefáradtam az utóbbi hónapok szélmalomharcaiba, kilátástalan küzdelmeibe. Patkányok és bohócok...

Közzétette: Szebeni István – 2021. március 4., csütörtök

„Fáradt vagyok. Belefáradtam az utóbbi hónapok szélmalomharcaiba, kilátástalan küzdelmeibe. Patkányok és bohócok futkosnak szerteszét, díszzsebkendővel a hátsójukban. Csodálom azokat, akik még mindig csak a gumiszájuk csücsörítésével, egyformára faragott fizimiskájukkal pózolnak a közösségi oldalakon, mintha még mindig ez lenne a legfontosabb. Vagy valakik még mindig az utazásaik miatt aggódnak. Pedig lenne mondanivaló. Mondjuk, hogy vigyázzunk egymásra, azokra, akiket szeretünk, tisztelünk, akikért az életünket adnánk. A neheze most jön csak igazán. A világháború óta talán az emberiség legnehezebb időszakát éljük meg. Csak az oltás segíthet, mindegy, melyik. De persze, mindenki úgy dönt, ahogy akar. Mindenkinek sok erőt, kitartást kívánok!” – írja a Facebook-oldalán a TV2 híradósa. 

Sztárok a koronavírusról:

szebeni istván

Szebeni István (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top