nlc.hu
Sztárok

Friss kismamafotó Sáfrány Emeséről

Már ilyen nagy Sáfrány Emese babapocakja, a narancsbőr sem zavarja a boldog kismamát

Fedetlenül mutatta meg gömbölyödő hasát a légtornász.

Sáfrány Emese nem aggódik, hogy a korábbi tökéletes alakját tönkreteszi a várandóssága. A kisfiúval várandós légtornász bajnokot a vastagabb combja és a megjelent narancsbőr sem zavarja, helyes táplálkozással és edzéssel igyekszik ellensúlyozni a babavárás okozta testi változásokat.

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám az első gyereküket várják – Fotó: Sajtóklub

Engem egy cseppet sem zavar, hogy változik a testem… – válasz azokra a kérdésekre, hogy félek-e, hogy elhízom. (…) Szélesebb a csípőm, vastagabb a combom, nincs vékony derekam mint korábban, és igen képzeljétek, eddig nem volt narancsbőröm sem, na de most már van. A várandósság nem az az időszak, hogy ezek miatt kelljen egy kicsit is aggódni, legfőképp akkor nem, ha már előtte odafigyeltél, és közben is megfelelően mozogsz, valamint táplálkozol” – árulta el Insta-követőinek

Sáfrány Emese egy friss kismamafotót is posztolt – szúrta ki a Ripost. Terhessége 21. hetében mutatta meg magát, fedetlenül láthatták rajongói a szépen gömbölyödő babapocakját.

Még több babaváró celeb az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top