nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró az unokáira költ

Nagy Feró elárulta, hogy mire költi a Kossuth-díjjal járó pénzösszeget

Családban marad, az unokáinak segít vele.

Nagy Feró 75 éves, és 2021. március 15-én Kossuth-díjat kapott majd öt évtizedes pályafutásáért. A Blikk kifaggatta, hogy a Beatrice frontembere mire, vagyis kikre költi a díjjal járó pénzösszeget.

Fotó: Neményi Márton

Fotó: Neményi Márton

“Két hete tudtam meg, hogy ott vagyok a jelöltek között, bíztam benne, hogy akkor már meg is kapom. Korábban nem gondoltam volna. Sosem azért dolgoztam vagy zenéltem, nem azért kritizáltam, hogy egyszer elismerjék, de jó érzés, hogy értékelik az elmúlt ötven évemet” – mondta a lapnak Feró, és hozzátette, hogy már tudja, magát a díjat hová teszi majd, és azt is pontosan tudja, hogy a közel 16 millió forintos jutalommal mi lesz. – Az unokáimra költöm. Nekem megvan mindenem, de szeretném az ő jövőjüket biztosítani. Karácsonyra és a születésnapokra is babakötvényt vettem nekik, ez most is így lesz, csak vastagabban fog majd a toll. Simán lehet, hogy mire ők 18 évesek lesznek, én már nem élek, de mondhatják, milyen rendes volt a nagypapa, van miből elindítani a felnőtt életüket. Ennél többet nem adhatok.”

Akkor és most: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top